Кошницата е празна
Newsletter

Поверителност

 

GNC.bg не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до GNC.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. GNC.bg използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. Вие можете по всяко време да направите запитване в писмена форма относно това кои от вашите лични данни съхраняваме. Вие можете да се свържете с нас за да изтрием или корегираме Вашите лични данни.

Можете да използвате този Сайт без да ни предоставяте лични данни. Едновременно с това ние Ви предоставяме и възможността да се регистрирате в нашия Сайт, което ще Ви улесни в използването на Сайта. Лични данни за Вас ще бъдат събрани ако доброволно и преднамерено изберете да се регистрирате в нашия Сайт, да ни изпратите коментар или запитване.

Ние не предоставяме вашите лични данни на трети лица без изричното Ви съгласие и преди всичко ние не продаваме тези данни и не ги предоставяме на разположение под каквато и да било форма.